De beste service voor een Brinckers e-bike
De beste service voor een Brinckers e-bike

Service en servicepunten

Koop je een Brinckers elektrische fiets, dan kun je vertrouwen op de beste service! Omdat de Brinckers e-bikes exclusief via Fietsenwinkel.nl verkocht worden, kunnen alle Brinckers eigenaren terecht bij het servicenetwerk van Fietsenwinkel.nl. Dat komt goed uit, want deze servicepunten liggen verspreid door heel Nederland en België, dus er is er altijd eentje dicht bij je in de buurt! Bekijk op Fietsenwinkel.nl welke partner dicht bij jou in de buurt zit.

Servicebeurten

Het is belangrijk om je e-bike goed te onderhouden: des te langer heb je er plezier van! Het is daarom erg verstandig om regelmatig een servicebeurt uit te laten voeren. Deze kun je inplannen bij één van de servicepartners van Fietsenwinkel.nl. Klik op de button om in te loggen op jouw persoonlijke Fietsenwinkel.nl omgeving en een servicebeurt aan te vragen.

Ben je benieuwd hoe je je elektrische fiets in topconditie kunt houden? Dan hebben wij een aantal handige tips voor je! Bekijk alle Brinckers #ridehacks.

Servicebeurt voor je Brinckers e-bike

Reparaties

Is je Brinckers e-bike kapot? Dan wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben! Je vraagt via Fietsenwinkel.nl gemakkelijk een reparatie aan: vul het formulier in en de servicepartners van Fietsenwinkel.nl zorgen dat je weer zo snel mogelijk op je fiets kunt springen. Klik op de button om in te loggen op jouw persoonlijke Fietsenwinkel.nl omgeving en een reparatie aan te vragen.

Reparaties

Is je Brinckers e-bike kapot? Dan wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben! Je vraagt via Fietsenwinkel.nl gemakkelijk een reparatie aan: vul het formulier in en de servicepartners van Fietsenwinkel.nl zorgen dat je weer zo snel mogelijk op je fiets kunt springen. Klik op onderstaande button om in te loggen op jouw persoonlijke Fietsenwinkel.nl omgeving.

Garantie op je Brinckers e-bike

Garantie

Voor iedere Brinckers e-bike die je koopt, geldt de wettelijke garantie. Dat wil zeggen dat “een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten”. Maar bij Brinckers krijg je meer, omdat wij geloven in de kwaliteit van onze e-bikes. Zo krijg je naast de wettelijke garantie ook de uitgebreidere Brinckers fabrieksgarantie. Bekijk de garantievoorwaarden.

  • 6 jaar garantie op het frame
  • 2 jaar garantie op de accu
  • 2 jaar garantie op motor, display & bediening
  • 2 jaar garantie op de voorvork
  • 2 jaar garantie op andere onderdelen

Contact

Heb je nog vragen over de elektrische fietsen van Brinckers of ben je op zoek naar andere informatie? Dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen! Bekijk op de contactpagina hoe je ons het beste kunt bereiken.

Klantonderzoek
Wij staan voor je klaar