Blog

Ervaringen met Brinckers e-bikes

Kom proefrijden op afspraak

Het is gelukkig weer mogelijk om bij de fietsenmaker te komen proefrijden! Zomaar naar binnen lopen mag nog niet, maar op afspraak kan het gewoon. Benieuwd? Maak een afspraak bij een van de 50 Brinckers dealers bij jou in de buurt!

Ga fietsen, blijf gezond!

Read More
Ervaringen met Brinckers e-bikes

Ervaringen met Brinckers e-bikes: 88% is tevreden

Onlangs heeft een grote Brinckers dealer met landelijke dekking een klanttevredenheidsonderzoek gedaan onder kopers van een Brinckers elektrische fiets. In dit nieuwsbericht kun je alle resultaten terugvinden van dit onderzoek. We kunnen alvast verklappen dat we erg blij zijn met de uitkomsten!

Read More
Een Brinckers fiets van de zaak?

Brinckers van de zaak: zakelijke e-bike lease

Sinds 1 januari 2020 is zakelijke fietslease een veelbesproken item op de werkvloer. Je kunt namelijk voor een paar euro per maand een fiets van de zaak leasen. Met Brinckers zijn wij ook in het lease bootje gestapt. Wij bieden via zusterbedrijf Hellorider Brinckers e-bikes aan als leasefiets.

Read More
Schoonmaken van je Brinckers elektrische fiets

#ridehack: je Brinckers e-bike schoonmaken

Tja, we weten het: schoonmaken is niet je favoriete bezigheid. Toch is het schoonmaken van je e-bike wel aan te raden! Op die manier verleng je de levensduur van je fiets en zorg je voor maximale prestaties. De beste tips? Lees ze in deze schoonmaak-#ridehack.

Read More
Brinckers e-bikes getest door de ANWB

Brinckers elektriche fietsen getest door de ANWB

Onze elektrische fietsen zijn getest door de ANWB en daar zijn we best een beetje trots op. Ze hebben namelijk stuk voor stuk een goede beoordeling gekregen in de ANWB e-bike test voor de ANWB Elektrische Fiets Vergelijker. Lees hier welke modellen in de prijzen zijn gevallen en wat het testoordeel van de testers is.

Read More
Je e-bike accu opladen

#ridehack: accu opladen en bewaren

Als je je accu op de juiste manier oplaadt en bewaart, zorg je ervoor dat hij zo lang mogelijk goed blijft presteren. Want het is normaal dat je accu in de loop der jaren slijt, maar als je goed voor je accu zorgt, voorkom je snellere slijtage. Lees alle accutips in deze accu-#ridehack.

Read More
Display en bediening van je Brinckers e-bike

#ridehack: display en bediening uitgelegd

Elke Brinckers e-bike heeft een display met bedieningspaneel waarmee je de fiets kunt bedienen. Er zitten verschillen tussen de verschillende motorsystemen. Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende systemen? Lees lees het in deze display-#ridehack!

Read More
De actieradius van je Brinckers elektrische fiets

#ridehack: accucapaciteit en actieradius

De accu is één van de belangrijkste onderdelen van je Brinckers e-bike! De accu levert energie aan de motor, zodat jij lekker licht kunt fietsen. Is de accu leeg, dan valt ook de ondersteuning weg. Dat wil je niet, daarom is het belangrijk om de capaciteit en de actieradius van je accu te kennen.

Read More
De motorpositie is bepalend voor je e-bike

#ridehack: motorpositie en trekkracht

De motor: het hart van je e-bike… In feite bepaalt de motor van je elektrische fiets het karakter van je e-bike. Natuurlijk is de motortechniek heel belangrijk, maar ook de positie van de motor is bepalend voor het rijgedrag van jouw e-bike. Leer in deze motor-#ridehack alles over motorposities en kracht.

Read More