Brinckers nieuws: altijd up-to-date
Brinckers nieuws: altijd up-to-date

Brinckers nieuws

Op deze pagina verzamelen we alle Brinckers nieuwtjes voor je. Daarnaast kun je hier ook de Brinckers #ridehacks terugvinden, waarin we je alle geheimen verklappen van de Brinckers elektrische fietsen. Lees je gerust helemaal in! Niet kunnen vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op of kom langs bij één van de Brinckers dealers. De Brinckers dealers kunnen je alles vertellen over welke elektrische fiets het beste past bij jouw wensen en gebruik. En natuurlijk kun je er dan ook meteen op proefrijden!

Ervaringen met Brinckers e-bikes
04/03/2020

Ervaringen met Brinckers e-bikes: 88% is tevreden

In december 2019 heeft onze dealer Fietsenwinkel.nl een klanttevredenheidsonderzoek gedaan onder kopers van een Brinckers elektrische fiets. In dit nieuwsbericht kun je alle resultaten terugvinden van dit onderzoek. We kunnen alvast verklappen dat we erg blij zijn met de uitkomsten!
Een Brinckers fiets van de zaak?
15/01/2020

Brinckers van de zaak: zakelijke e-bike lease

Sinds 1 januari 2020 is zakelijke fietslease een veelbesproken item op de werkvloer. Je kunt namelijk voor een paar euro per maand een fiets van de zaak leasen. Met Brinckers zijn wij ook in het lease bootje gestapt. Wij bieden via zusterbedrijf Hellorider Brinckers e-bikes aan als leasefiets.
Kinderzitjes op je Brinckers e-bike
07/01/2020

#ridehack: kinderzitjes op een Brinckers e-bike

Niet alle Brinckers modellen zijn even geschikt voor kinderzitjes. Benieuwd welke fietsen bij uitstek geschikt zijn voor kinderzitjes en welke zitjes je makkelijk kunt monteren? Lees dan deze kinderzitjes-#ridehack!
Schoonmaken van je Brinckers elektrische fiets
02/01/2020

#ridehack: je Brinckers e-bike schoonmaken

Tja, we weten het: schoonmaken is niet je favoriete bezigheid. Toch is het schoonmaken van je e-bike wel aan te raden! Op die manier verleng je de levensduur van je fiets en zorg je voor maximale prestaties. De beste tips? Lees ze in deze schoonmaak-#ridehack.
Brinckers e-bikes getest door de ANWB
20/12/2019

Brinckers elektriche fietsen getest door de ANWB

Onze elektrische fietsen zijn getest door de ANWB en daar zijn we best een beetje trots op. Ze hebben namelijk stuk voor stuk een goede beoordeling gekregen in de ANWB e-bike test voor de ANWB Elektrische Fiets Vergelijker. Lees hier welke modellen in de prijzen zijn gevallen en wat het testoordeel van de testers is.
Je e-bike accu opladen
14/12/2019

#ridehack: accu opladen en bewaren

Als je je accu op de juiste manier oplaadt en bewaart, zorg je ervoor dat hij zo lang mogelijk goed blijft presteren. Want het is normaal dat je accu in de loop der jaren slijt, maar als je goed voor je accu zorgt, voorkom je snellere slijtage. Lees alle accutips in deze accu-#ridehack.
Display en bediening van je Brinckers e-bike
03/12/2019

#ridehack: display en bediening uitgelegd

Elke Brinckers e-bike heeft een display met bedieningspaneel waarmee je de fiets kunt bedienen. Er zitten verschillen tussen de verschillende motorsystemen. Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende systemen? Lees lees het in deze display-#ridehack!
De actieradius van je Brinckers elektrische fiets
30/11/2019

#ridehack: accucapaciteit en actieradius

De accu is één van de belangrijkste onderdelen van je Brinckers e-bike! De accu levert energie aan de motor, zodat jij lekker licht kunt fietsen. Is de accu leeg, dan valt ook de ondersteuning weg. Dat wil je niet, daarom is het belangrijk om de capaciteit en de actieradius van je accu te kennen.
1 2
Klantonderzoek
Vind een dealer
Wij staan voor je klaar