Brinckers nieuws: altijd up-to-date
Brinckers nieuws: altijd up-to-date

Brinckers nieuws

Op deze pagina verzamelen we alle Brinckers nieuwtjes voor je. Daarnaast kun je hier ook de Brinckers #ridehacks terugvinden, waarin we je alle geheimen verklappen van de Brinckers elektrische fietsen. Lees je gerust helemaal in! Niet kunnen vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op of kom langs bij één van de Brinckers dealers. De Brinckers dealers kunnen je alles vertellen over welke elektrische fiets het beste past bij jouw wensen en gebruik. En natuurlijk kun je er dan ook meteen op proefrijden!

Ervaringen met Brinckers e-bikes

Kom proefrijden op afspraak

Het is gelukkig weer mogelijk om bij de fietsenmaker te komen proefrijden! Zomaar naar binnen lopen mag nog niet, maar op afspraak kan het gewoon. Benieuwd? Maak een afspraak bij een van de 50 Brinckers dealers bij jou in de buurt! Ga fietsen, blijf gezond!
Ervaringen met Brinckers e-bikes

Ervaringen met Brinckers e-bikes: 88% is tevreden

Onlangs heeft een grote Brinckers dealer met landelijke dekking een klanttevredenheidsonderzoek gedaan onder kopers van een Brinckers elektrische fiets. In dit nieuwsbericht kun je alle resultaten terugvinden van dit onderzoek. We kunnen alvast verklappen dat we erg blij zijn met de uitkomsten!
Een Brinckers fiets van de zaak?

Brinckers van de zaak: zakelijke e-bike lease

Sinds 1 januari 2020 is zakelijke fietslease een veelbesproken item op de werkvloer. Je kunt namelijk voor een paar euro per maand een fiets van de zaak leasen. Met Brinckers zijn wij ook in het lease bootje gestapt. Wij bieden via zusterbedrijf Hellorider Brinckers e-bikes aan als leasefiets.
Kinderzitjes op je Brinckers e-bike

#ridehack: kinderzitjes op een Brinckers e-bike

Niet alle Brinckers modellen zijn even geschikt voor kinderzitjes. Benieuwd welke fietsen bij uitstek geschikt zijn voor kinderzitjes en welke zitjes je makkelijk kunt monteren? Lees dan deze kinderzitjes-#ridehack!
Schoonmaken van je Brinckers elektrische fiets

#ridehack: je Brinckers e-bike schoonmaken

Tja, we weten het: schoonmaken is niet je favoriete bezigheid. Toch is het schoonmaken van je e-bike wel aan te raden! Op die manier verleng je de levensduur van je fiets en zorg je voor maximale prestaties. De beste tips? Lees ze in deze schoonmaak-#ridehack.
Brinckers e-bikes getest door de ANWB

Brinckers elektriche fietsen getest door de ANWB

Onze elektrische fietsen zijn getest door de ANWB en daar zijn we best een beetje trots op. Ze hebben namelijk stuk voor stuk een goede beoordeling gekregen in de ANWB e-bike test voor de ANWB Elektrische Fiets Vergelijker. Lees hier welke modellen in de prijzen zijn gevallen en wat het testoordeel van de testers is.
Je e-bike accu opladen

#ridehack: accu opladen en bewaren

Als je je accu op de juiste manier oplaadt en bewaart, zorg je ervoor dat hij zo lang mogelijk goed blijft presteren. Want het is normaal dat je accu in de loop der jaren slijt, maar als je goed voor je accu zorgt, voorkom je snellere slijtage. Lees alle accutips in deze accu-#ridehack.
Display en bediening van je Brinckers e-bike

#ridehack: display en bediening uitgelegd

Elke Brinckers e-bike heeft een display met bedieningspaneel waarmee je de fiets kunt bedienen. Er zitten verschillen tussen de verschillende motorsystemen. Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende systemen? Lees lees het in deze display-#ridehack!
1 2
Klantonderzoek
Vind een dealer
Wij staan voor je klaar